MHP lideri Bahçeli'den 'Kör Niko' açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gazetecilerin sorularını yanıtladı.

MHP lideri Bahçeli'den 'Kör Niko' açıklaması

MHP lideri Bahçeli, Çanakkale'deki CHP etkinliğinde içki içildiği iddialarına ilişkin kullandığı "Kör Niko'nun meyhanesi" ifadesine açıklık getirdi.
 

Bahçeli'nin sözlerinden satırbaşları şu şekilde:

-Bizlerden ayrılmış olanlar veya ayıklanmış olanların nasıl bir yol izleyecekleri onların bileceği iştir. Önümüzdeki günlerde millet olarak göreceğiz.

-Çanakkale'de şehitliğinde adaletle alakalı bir toplantının yapıldığı dönemde CHP'li bazı partililerin çilingir sofrası kurduğuna dair basında bazı iddialar oldu. Türkiye'de şehitlerimizin bulunduğu herhangi bir alanda çilingir sofrası kurulmasını doğru bulmamaktayız. Herkes her yerde içki alabilir ama bu şehitlerimizn mekanında değil, meyhanede olmalıdır. İstanbul'da çok sayıda tarihi meyhane bulunmaktadır. Bunlarda biri de Kör Niko'dur. Kör Niko, Türkiye'nin gündeminin önüne geçti, ben de ona yanıyorum. Dilimin sürçmesi yerini bilmememdendir. Belirli çevreler saat 6'dan sonra rakı başladıklarında nerede ne olduğunu bilir. Meyhaneyi akşam mekan tutanlar sazlı sözlü eğlenceye de girebilirler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler