Mezuniyet töreni kötü sonla bitti

  Bilecik'de Şeyh Edebali Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde dolu yağdı. Dolunun yağması ile tören yarıda kaldı. 

Mezuniyet töreni kötü sonla bitti

Bilecik'de Şeyh Edebali Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde dolu yağdı. Dolunun yağması ile tören yarıda kaldı. 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin çeşitli fakülte ve yüksekokullarından mezun olan öğrenciler için Şeyh Edebali Stadyumu'nda mezuniyet töreni düzenlendi. Törene Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Rektör Prof.Dr. İbrahim Taş, rektör yardımcıları, dekanlar, öğretim üyeleri, mezun olan öğrenciler ile aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı okunmasıyla başlayan törende öğrencilerin yürüyüşünün ardından konuşmalar yapıldı. Dereceye giren öğrencilere plaketleri verildiği sırada sağanak yağmur başladı. Öğrenciler sığınacak yer ararken, bu kez dolu yağışı başladı. Saha ortasında kalan öğrencilerden bazıları masaların altına girerken, bazıları ise cübbeleriyle korunmaya çalıştı.

Stadyumdaki açık tribünü dolduran öğrenci yakınları da sağanak yağmur ve dolu nedeniyle zor anlar yaşadı. Mezunlar ve aileleri sırılsıklam bir halde stadyumu terk etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler