Meslektaşımızın mutlu günü

Gazeteci-Yazar Murat Aydın, evlilik yolunda ilk adımını attı… Trabzon basın camiasının en çok okunan yazarlarından biri olan Gazeteci-Yazar Murat Aydın, evliliğe doğru ilk adımını attı. Görsel tasarımcı Süheyla Mazlum ile Dumanoğlu Düğün Salonu’nda düzenl

Meslektaşımızın mutlu günü

Gazeteci-Yazar Murat Aydın, evlilik yolunda ilk adımını attı…

Trabzon basın camiasının en çok okunan yazarlarından biri olan Gazeteci-Yazar Murat Aydın, evliliğe doğru ilk adımını attı. Görsel tasarımcı Süheyla Mazlum ile Dumanoğlu Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle nişanlanan Aydın’ın nişan kurdelesini ise, AK Parti eski il başkan yardımcısı, Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Turan Terzi kesti. Terzi genç çifte mutluluklar dilerken, Aydın ve Mazlum çifti, gece boyunca gönüllerince eğlendi. Gecede Eğitimci-Yazar Nurcan Yazıcı’nın da Aydın ve Mazlum çiftinin mutluluğuna sahnede ortak olması büyük alkış alırken, Aydın ve Mazlum çifti gecenin sonunda tebrikleri kabul etti.

qw-015.jpgmurat-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem