Mehmet Öz: "Kupa Trabzon'da kalacak"

Voleybol Kadınlar Challenge Kupası finalinin ilk maçında deplasmanda Romanya'nın CSM Bükreş takımına 3-1 mağlup olan İmperial Hastanesi İdmanocağı, kupa inancını yitirmiyor.   Kulüp başkanı Mehmet Öz, Romanya temsilcisi karşısında takımın en tecrübeli ism

Mehmet Öz: "Kupa Trabzon'da kalacak"
Voleybol Kadınlar Challenge Kupası finalinin ilk maçında deplasmanda Romanya'nın CSM Bükreş takımına 3-1 mağlup olan İmperial Hastanesi İdmanocağı, kupa inancını yitirmiyor.
 
Kulüp başkanı Mehmet Öz, Romanya temsilcisi karşısında takımın en tecrübeli ismi olan libero Necla Güçlü Esepaşa'nın ısınırken sakatlanmasının kendilerini olumsuz etkilediğini belirtti.
 
İlk maçı kaybetmelerinin dünyanın sonu olmadığını ifade eden Öz, "İdmanocağı camiası olarak bu kupayı kazanacağımıza inandık. Rövanşı 3-0 veya 3-1 kazanarak maçı altın sete taşıyıp kupayı müzemize getirmek istiyoruz." dedi.
 
Öz, pazar günü tüm Trabzon halkını salona beklediklerini vurgulayarak, "Bu kupanın Trabzon'a ne kadar yakışacağını biliyoruz. Kupa, Trabzon'da kalacak. Tüm takım olarak taraftarların desteğiyle voleybol şöleninde o kupayı havaya kaldıracağız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem