Masaj salonuna fuhuş baskını

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş yapıldığı öğrenilen Alsancak semtindeki bir güzellik ve masaj salonuna baskın düzenledi. Salonda Y.Ç, M.Y, B.A. adlı kadınlar ile M.B.B

Masaj salonuna fuhuş baskını

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş yapıldığı öğrenilen Alsancak semtindeki bir güzellik ve masaj salonuna baskın düzenledi. Salonda Y.Ç, M.Y, B.A. adlı kadınlar ile M.B.B, S.M.E, Y.A, İ.B, fuhuş yaparken polis ekiplerince yakalandı. Polis, iş yerinin sahipleri Şükran K. (25) ile kız kardeşi Nalan K'yı (22) gözaltına aldı.

Fuhuş yaptıkları ileri sürülen 3 kadın 7 kişi, Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

Şükran K. ile Nalan K'nın ise işlemleri tamamlandıktan sonra ''fuhşa aracılık ve yer temin etmek'' suçundan adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem