Mardin'de şehit sayısı 4 oldu

Mardin'de lastiği patlayan zırhlı polis aracının refüje çarpıp takla atması sonucu 4 polis memuru şehit oldu, 1 polis memuru ağır yaralandı.Mardin'in Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'ne ait "Akrep" tabir edilen zırhlı araç, saat 09.00

Mardin'de şehit sayısı 4 oldu

Mardin'de lastiği patlayan zırhlı polis aracının refüje çarpıp takla atması sonucu 4 polis memuru şehit oldu, 1 polis memuru ağır yaralandı.

Mardin'in Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'ne ait "Akrep" tabir edilen zırhlı araç, saat 09.00 sıralarında Mardin yönüne giderken Kızıltepe Jandarma Komando Tabur Komutanlığı önünde lastiği patladı. Süratli olan araç orta refüje çarparak takla attı. Kazada 5 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler vatandaşların yardımı ile Mardin ve Diyarbakır'daki hastanelerde kaldırıldı, ancak durumu ağır olan polis memurları Aytaç Usta, Hasan Babacan ve Mustafa Acar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı 2 polis memuru ise helikopter ile Diyarbakır'a sevk edildi. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak polis memuru Kuddusi Arısoy yolda şehit oldu. Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralı polis memuru Önal Göral'ın durumunun da ağır olduğu belirtildi.

 Kaza nedeniyle uzun süre kapanan Mardin-Kızıltepe Karayolu saatler sonra trafiğe açılırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem