Kuzey Irak'a hava harekatı: Yerle bir edildi

TSK Kandil'e hava harekatı düzenlendiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, "14 hedef imha edildi" denildi.

Kuzey Irak'a hava harekatı: Yerle bir edildi

Kandil'deki PKK'ya ait hedefler vuruldu. Türk Silahlı Kuvvetleri Kandil'e hava harekatı düzenledi. Harekatta 14 hedef imha edildi.

Irak'ın kuzeyinde TSK'nın havadan ve karadan operasyonları sürüyor. Sabah saatlerinde de bölgede 3 terörist etkisiz hale getirilmişti. Önümüzdeki süreçte başlaması planlanan büyük Kandil operasyonu öncesinde Sidekan bölgesinde üslenme sağlandığı ve askeri sevkiyatın da son hızla devam ettiği öğrenildi.

Kandil'e operasyonun ne zaman yapılacağı yoğun şekilde konuşuluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da Kandil'e operasyon mesajı vermişti. Erdoğan, "Teröristler nereye kaçarsa kaçsın kovalayacağız." demişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, "Kandil uzak bir hedef değil" diye konuşmuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler