Kurtulmuş: 2 canlı bomba...

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ankara'da düzenlenen Barış, Emek ve Demokrasi mitingi sırasında meydana gelen saldırının ardından soruları yanıtladı.   Numan Kurtulmuş, Ankara'da yapılan bombalı saldırı için "Cumhuriyet tarihimizin

Kurtulmuş: 2 canlı bomba...
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ankara'da düzenlenen Barış, Emek ve Demokrasi mitingi sırasında meydana gelen saldırının ardından soruları yanıtladı.
 
Numan Kurtulmuş, Ankara'da yapılan bombalı saldırı için "Cumhuriyet tarihimizin,en fazla kayıp verdiğimiz terör saldırısıyla karşı karşıyayız" ifadelerini kullandı. 
 
Saldırının yapılış şekline ilişkin sorulan soruya ise Kurtulmuş,  "Şu andaki emareler 2 canlı bombanın olduğunu gösteriyor.Büyük oranda, bulgular bu yönde" yanıtını verdi.
 
Çok hazin, çok vahim, çok açıklı bir tablo. Tam bir vahşet. Bütün benliğimizle bu şiddeti lanetliyoruz. Kabul edilebilir bir durum değil ve Cumhuriyet tarihimizin,en fazla kayıp verdiğimiz terör saldırısıyla karşı karşıyayız. Öncelikli olarak bu terör saldırısı bütün Türkiye'yi hedef almış bir saldırıdır. Kim olursa olsun, ne amaçla yapmış olursa olsun 78 milyonu karşısına almış bir saldırıdır. Türkiye'nin demokrasisine yapılmış bir saldırıdır. Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak için yapılmış bir saldırısır. 
 
Şu andaki emareler 2 canlı bombanın olduğunu gösteriyor.Büyük oranda, bulgular bu yönde. İnşallah sadece canlı bombalar değil, onları buraya seckeden güçler ortaya çıkartılır ve mu terör saldırısının amahiyeti ciddi bir şekilde ortaya çıkartılır. Şunu hepimiz biliyoruz: Dünyanın hiçbir yerinde terör örgütleri kendi başına değildir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem