KTÜ'de Ankara yürüyüşü

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Öğrenci Derneği adına bir grup öğrenci Ankara'da yaşanan hain saldırıya tepki göstermek amacıyla yürüyüş düzenledi

KTÜ'de Ankara yürüyüşü
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Öğrenci Derneği adına bir grup öğrenci Ankara'da yaşanan hain saldırıya tepki göstermek amacıyla yürüyüş düzenledi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) önünden rektörlük önüne kadar yapılan yürüyüş sonrasında basın açıklaması yapıldı.

Yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

"Malumunuz olduğu üzere 13 Mart günü akşam saatlerinde, başkentimiz Ankara'nın kalbi Kızılay Meydanı'nda canlı bomba saldırısı gerçekleştirilmiş ve maalesef onlarca vatandaşlarımız hayatını kaybetmiş, yaralanmış ve çevredeki araçlar ile işyerleri de ciddi şekilde zarar görmüştür.

Evvela bu hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Büyük Türk Milletine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.

Millet olarak üzüntü ve acı içerisinde müşahede etmekteyiz ki; uzunca bir süredir  Ülkemizin ve Milletimizin âli menfaatlerine ipotek koymak isteyen, bölünmez bütünlüğümüze kast eden zındıklar, kirli emellerine ulaşmak üzere ahlaki, vicdani ve hatta insani hiçbir değer gözetmeksizin alçakça saldırmakta; ülkemiz her güne kan, göz yaşı ve kaos içinde uyanılan, bombaların patladığı, güvensizlik ve korku ortamının hakim olduğu bir üçüncü dünya ülkesine çevirmeye çalışılmaktadır.

Uzunca bir süredir beslenen, gücünü ve eylem kabiliyetini arttıran bölücü terör örgütü, Ülkemizin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni sınır tanımadan alçakça yakıp yıkmış,  Aziz Milletimizin yurdunu, yuvasını, ocağını yaşanmaz hale getirmiştir. Son olarak da daha önce benzeri görülmemiş ölçüde organize bir şekilde Ankara'nın kalbinde bombalı saldırılar gerçekleştirmiştir.

Ve ayrıca üniversitelerde yuvalanan öğrenci kılıklı teröristler yetkililerin ve idarecilerin tavizleri neticesinde ellerini kollarını sallayarak fakülte ve yerleşkelerde bölücü örgüt propagandası yapmakta, kendilerinden olmayan Türk gençlerinin ve hain emelleri önünde en büyük engel olarak gördükleri Milliyetçi ve Ülkücü öğrencilerin hayatlarına kastetmekte; bütün bunlar ise ''karşıt görüş'' adı altında masumlaştırılmak istenmektedir. Buradan açıklıyoruz ki, karşıt görüş diye masumlaştırılan olayın bir tarafı Milliyetçi-Ülkücü Vatan Sevdalıları bir tarafı ise Bölücü Hainlerdir.

Şunun iyi bilinmesini isteriz ki: cennet vatanımızı cehenneme çevirmek isteyenler şüphesiz ki bölücüler ve onların destekçileridir. Ancak bölücü hainlerin bugünkü lojistik ve eylem kabiliyetine sahip olmasının müsebbibi de 'çözüm süreci ortamı' ve açılımcı zihniyettir.


Türkiye Cumhuriyeti Devletini sadece bir binadan ve bir bayraktan ibaret sanan alçaklar ve iş birlikçileri yeri ve zamanı geldiğinde Türk Milleti'nin gücü ve kudretini göreceklerdir.Bağımsızlığı ve istikbali önünde hiçbir engel tanımayan, demirden dağları eriten, aşılamaz surları yıkan bu yüvce millet, üç beş sozsuz sopsuza pabuç bırakacak değildir. Yüce milletimizin kudreti ve birlik beraberliğe olan inancı bir gün mutlaka boynu tasmalı hainleri de, tasmayı elinde tutanları da boğacaktır.

Bu ve bunun gibi kahpece yapılan saldırılar bizleri ve milletimizi asla korku ve infiale sevk etmeyecek, aksine bölücü terör karşısında bilenmemizi ve millet olarak birbirimize daha da sıkı kenetlenmemizi sağlayacaktır.Dualarımız özellikle Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizin muzafferiyeti içindir.

Milliyetçi-Ülkücü gençler olarak Yüce Milletimiz ile omuz omuza, gönül gönüle gerçekleştireceğimiz Kut'lu yürüyüşümüz  daim devam edecek ve bu yürüyüşte önümüze çıkan her türlü engeli aşacağız. Gerekirse bu uğurda öleceğiz, öldüreceğiz ama asla yılmayacağız, yıkılmayacağız.

ALLAH TÜRK'Ü ve TÜRK YURTLARINI KORUSUN!"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem