Korkunç Cinayetle İlgili 3 Şüphelinin İfadesi Alındı

Zonguldak'ta evinde boğazı kesilmiş halde bulunan Necla Sağlam'ın başına poşet geçirdikten sonra öldürüldüğü ortaya çıkarken, polis olayla ilgili genç kızın sevgilisi olduğu iddia edilen şahıs ile 2 şüphelinin ifadesine başvurdu. Edinilen bilgiye göre, 8

Korkunç Cinayetle İlgili 3 Şüphelinin İfadesi Alındı

Zonguldak'ta evinde boğazı kesilmiş halde bulunan Necla Sağlam'ın başına poşet geçirdikten sonra öldürüldüğü ortaya çıkarken, polis olayla ilgili genç kızın sevgilisi olduğu iddia edilen şahıs ile 2 şüphelinin ifadesine başvurdu.

Edinilen bilgiye göre, 8 ay önce Zonguldak'taki Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda memur olarak görev başlayan ve yetiştirme yurdunda büyüdüğü öğrenilen Necla Sağlam (22), sabah saatlerinde evinde boğazı kesilmiş halde bulundu. Olayın ardından soruşturmayı derinleştiren Asayiş Büro Müdürlüğü ekipleri genç kızın sevgilisi olduğu iddia edilen ambulans şoförü S.C.'nin ifadesine başvurdu. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen S.C., Necla Sağlam ile ilgili sorulan soruya "Gece korktuğu için kapıyı sürekli içeriden anahtarla kilitleyerek uyur" dediği öğrenildi.

BAŞINA POŞET GEÇİRİLMİŞ

Öte yandan yatak odasında boğazı kesilerek ölmüş halde bulunan Necla Sağlam'ın, başına poşet geçirildikten sonra öldürüldüğü ortaya çıktı. Evde herhangi bir eşyanın zarar görmediği ve kapıda da zorlama olmadığı öne sürüldü.

Sağlam'ın babasının da bir suçtan cezaevinde olduğu öğrenildi. Asayiş Büro Müdürlüğü ekipleri olayın ardından derinleştirdikleri soruşturmada Sağlam'ın arkadaşı olduğu öğrenilen K.Y. isimli kadın ile H.T.'nin ifadelerine başvurdu. Zonguldak Adliyesi'ne getirilen K.Y. ve H.T. savcılıkça alınan ifadelerinin ardından Asayiş Büro Müdürlüğü'ne getirildi.

Polisin olayla ilgili genişlettiği soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem