Kırmızı Güllerle Uğurlandı

Samsun'da, yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Dilek Gülle, son yolculuğuna kırmızı güllerle uğurlandı.Edinilen bilgiye göre, Samsun'dan Sinop i

Kırmızı Güllerle Uğurlandı

Samsun'da, yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Dilek Gülle, son yolculuğuna kırmızı güllerle uğurlandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun'dan Sinop istikametine giden sürücüsü ve plakası belirlenemeyen araç, Atakum beldesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen OMÜ Tıp Fakültesi öğrencisi Dilek Gülle (21) ve arkadaşı Anıl Özpek'e çarptı. Gülle, kaldırıldığı Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirirken, bacağından yaralanan Özpek ise tedavi altına alındı.
Genç kızın cenazesi, bugün ambulansla Mersin'in Erdemli ilçesindeki evine getirildi. Kızlarının doktor olacağı günün hayaliyle yaşayan Haluk-Fatma Gülle çifti ile ablası gibi üniversite öğrencisi olan Ali Can Gülle, tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Fotoğrafı okul arkadaşları tarafından kırmızı güllerle süslenen Dilek Gülle, kılınan cenaze namazının ardından Alata Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Dilek Gülle'nin okul arkadaşları, Dilek'in özellikle kimsesiz çocuklar için yardımda bulunduğunu ve doktor olunca da yine kimsesiz çocuklar yararına çalışmalar yapmak istediğini belirtiler. Öğrenciler, bir arkadaşlarının ölümüne, diğerinin de yaralanmasına sebep olan aracın sürücüsünün bir an önce yakalanmasını istediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem