| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 17 Eylül 2015 12:08

Kilis’te IŞİD operasyonu: 33 gözaltı

Kilis'in Elbeyli ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda, terör örgütü IŞİD militanı oldukları iddiasıyla 33 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Elbeyli İlçe Emniyet Amirliği ve

Kilis'in Elbeyli ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda, terör örgütü IŞİD militanı oldukları iddiasıyla 33 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Elbeyli İlçe Emniyet Amirliği ve Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Elbeyli kent merkezinde ortaklaşa yapılan çalışmada, Türkiye'den Suriye'ye geçmek isteyen yabancı uyruklu, aralarında kadınların da bulunduğu 33 kişi, IŞİD mensubu oldukları yakalandı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!