Kilis'e yine roket düştü

Suriye'de çatışmalar sürerken Atılan bir roket yine Kilis'e düştü. Sebze bahçesine düşen roket jandarmayı harekete geçirdi. Alınan bilgiye göre, iç savaşın devam ettiği Suriye'den atılan roket mermisi, Öncüpınar Mahallesi'ndeki sebze bahçesine düştü. Vata

Kilis'e yine roket düştü

Suriye'de çatışmalar sürerken Atılan bir roket yine Kilis'e düştü. Sebze bahçesine düşen roket jandarmayı harekete geçirdi.

Alınan bilgiye göre, iç savaşın devam ettiği Suriye'den atılan roket mermisi, Öncüpınar Mahallesi'ndeki sebze bahçesine düştü. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye, 112 acil servis ve jandarma ekipleri sevk edildi.
 
Jandarma ekipleri, ölen ya da yaralananın olmadığı olay sonrası çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, merminin düştüğü alanda yaptığı delil toplama çalışmasının ardından bölgeden ayrıldı.
 
YİNE DÜŞTÜ
 
Suriye'den ateşlenen bir Katyuşa roketatar mermisi daha saat 12.20 sıralarında Kilis'te yol kenarındaki bir araziye isabet etti. Kilis-Öncüpınar karayolu üzerindeki araziye isabet eden roketin patlaması sonucu yaralanan olmazken, çevrede panik yaşandı. Dün geceden bu yana 3 roketin düştüğü sınır hattı ve çevresindeki güvenlik önlemleri artırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem