| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 21 Nisan 2022 12:43

Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektriği kesildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektriği kesildi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, evinin elektriğinin kesildiğini açıkladı. Yüksek faturalara tepki gösteren Kılıçdaroğlu, şubat ayından beri faturasını ödemiyordu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda elektriğinin kesildiğini belirtti. Kılıçdaroğlu, "Eşimden az önce haber geldi, bugün elektriğimizi kesmişler. Buna maruz kalan milyonlar için çıktım bu yola. Bu eylemim bir sivil itaatsizlik çağrısı değildir. Bir direniştir. Eylemim ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak içindir." ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından videolu paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, sürece ilişkin bu akşam saat 21.00'de açıklama yapacağını belirtti.

Yüksek elektrik faturalarına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, "Erdoğan zamları geri çekinceye kadar ben, bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim" demişti.

Yorumlar (2)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

R
rrr
4 yıl önce

ülke komedi yerine döndü

A
ALİ
4 yıl önce

senin tıkırın yerinde ondan gülüyor