Kayıp pilotun babası konuştu: "Her soru kızımı hatırlatıyor”

İran'da düşen uçağın kayıp pilotunun babası ilk kez konuştu.

Kayıp pilotun babası konuştu: "Her soru kızımı hatırlatıyor”

İran'da düşen jetin kayıp pilotu Beril Gebeş'in babası Mehmet Vasif Gebeş, ”Arama çalışmaları yeniden başladı” dedi.


İran’da meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybeden ve henüz cesedine ulaşılamayan Beril Gebeş’in babası Mehmet Vasif Gebeş ilk kez konuştu. Emekli pilot Mehmet Vasif Gebeş, "Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Bu acıyı yaşayan bilir. Arama çalışmaları yeniden başladı. İnanın bana her soru kızımı hatırlatıyor” dedi.

KAZAYLA İLGİLİ YENİ GELİŞME!

Mina Başaran ve 7 arkadaşı Dubai'de düzenlenen bekarlığa veda partisi sonrası Türkiye'ye dönerken özel jetin düşmesiyle hayatlarını kaybettiler. İran'da 11 Mart'ta düşen özel jetle ilgili ilk rapor hazırlandı.

Takvim'de yer ala habere göre, bölgede inceleme yapan Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulu ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü uzmanları, uçağın bakım ve ruhsatında herhangi bir sorun tespit edilmediğini bildirdi.

Yapılan testler neticesinde ise uçağın ikinci pilotu Melike Kuvvet ve hostes Eda Uslu'da alkol ve toksik maddeye rastlanmadı.

Öte yandan İran'da 21 Mart-1 Nisan tarihleri arası Nevruz bayramı olarak kutlandığından bölgede çalışmalara ara verildiği, 2 Nisan itibariyle cenazesi bulunamayan pilot Beril Gebeş'e ilişkin de çalışmaların yeniden başlatılacağı öğrenildi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem