Kahraman polis böyle önledi!

PKK'lı teröristlerin dün gece Tunceli kent merkezindeki saldırısının detayları da ortaya çıkmaya başladıTunceli'de gerçekleştirilen terör örgütü PKK saldırısının perde arkasında 8 polisin yaralı olarak kurtulmasını sağlayan bir de kahramanlık öyküsü var.H

Kahraman polis böyle önledi!

PKK'lı teröristlerin dün gece Tunceli kent merkezindeki saldırısının detayları da ortaya çıkmaya başladı

Tunceli'de gerçekleştirilen terör örgütü PKK saldırısının perde arkasında 8 polisin yaralı olarak kurtulmasını sağlayan bir de kahramanlık öyküsü var.

Halı sahada futbol maçı yapan polislere yönelik düzenlenen, bir komiser ile eşinin şehit olduğu ve 8 polisin yaralandığı hain saldırıda el bombalarıyla sahaya girerek katliam yapmaya hazırlanan PKK'lı terörist son anda filmleri aratmayacak bir başarıyla önlendi.

Otomobille halı sahaya gelen 4 PKK'lı teröristin gerçekleştirdiği saldırı, inceleme ve alınan bilgiler doğrultusunda şöyle gelişti:

Tunceli Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 12 polis sahada futbol oynarken, onlara koruma sağlayan 3 polisi de sahanın kenarında maçı izlemeye başladı. Bu sırada PKK'lı teröristlerden biri silahsız olarak normal kıyafetle, halı saha kenarına kadar geldi.

Şüphelenen koruma görevi yapan polis memurunun 'Kimsin?' sorusuna terörist, 'Sizden biriyim' yanıtını verdi.

Halı sahanın etrafında gizlenen ve üzerinde askeri kamuflaj bulunan 2 terörist, sahaya el bombası atması için gönderdikleri arkadaşlarının polisle diyaloga girdiğini görünce, uzun namlulu silahlarla sahadaki polislere yaylım ateşi açmaya başladı.

FİLM GİBİ MÜCADELE
Kargaşadan yararlanıp kendisine soru soran polisi atlatan sivil giyimli PKK'lı, koşarak saha içine girdi. Üzerinde gizlediği el bombalarını polislerin üzerine atmak için çıkarmaya başlayan teröristi fark eden yaralı polislerden biri hemen üzerine atladı.

Açılan yaylım ateşiyle vücuduna isabet eden kurşunlara rağmen kahramanlık örneği veren polis memuru, teröristi yere yatırıp elini sıkıca tutarak bombaları patlanmasını engelledi.

Boğuşma sırasında yaralı polisin elinden kurtulan PKK'lı terörist, yeniden üzerindeki el bombalarını patlatmak isterken, bir başka polis tarafından vurularak öldürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler