İzmir'de çıplak 1 Mayıs kutlaması!

İzmir’de, 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarında ilginç görüntüler ortaya çıktı. Bir grup bayramı çıplak olarak kutladı.   Polis kontrol noktasına giren bir grup, üstlerinin aranmak istenmesini, üzerindeki kıyafetleri çıkararak protesto yaptı etti.   İzmir’d
İzmir'de çıplak 1 Mayıs kutlaması!
İzmir’de, 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarında ilginç görüntüler ortaya çıktı. Bir grup bayramı çıplak olarak kutladı.
 
Polis kontrol noktasına giren bir grup, üstlerinin aranmak istenmesini, üzerindeki kıyafetleri çıkararak protesto yaptı etti.
 
İzmir’de 1 Mayıs coşkusunu kutlamak isteyen İzmirli Anarşit Grubu, Gündoğdu meydanında oluşturulan kontrol noktası önünde üstlerinin aranmak istenmesi üzerine, kıyafetlerini çıkarmaya başladı. Güvenlik güçleri tek tek kontrollerini yaptıktan sonra grubu içeri aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir