İYİ Parti’de İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, 6’lı masada Cumhurbaşkanı adayının belirlenme şekline dair itirazlarını dile getirmişti.
Yavuz Ağıralioğlu ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini ifade eden gazeteci Abdülkadir Selvi, Ağıralioğlu’nun Kılıçdaroğlu’na oy vermeyeceğini iddia etti.

Bilindiği üzere İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu geçtiğimiz günlerde TBMM’de basın toplantısı düzenlemiş, “İYİ Parti’ye adaylık konusunda pusu kurulmuştur ve bir dayatma yapılmıştır” söyleminde bulunmuştu. Ağıralioğlu’nun bu çıkışı siyaset gündemini de epey meşgul etmişti.
Tüm Yorumlar (6)
Şova gerek yok birlikte hareket ediyorsunuz.oradan istifa edeceksin ondan sonra senin ülkücü olduğuna inanacağız
Savaş61
3 yıl önceSen git sarayın bahçelerinde gez
Adnan
3 yıl önceSayın Ağıralioğlu, sen çekincelerini dile getirdin. Doğru bildiğini söyledin, bende sana aynen katılıyorum. İyi Parti üzerine düşeni yapmıştır. İnşallah doğru karar alınmıştır. Çünkü Türkiye bir beş yıl daha dayanamaz. Sen Milletvekili seçimlerine odaklanmalısın. İyi Parti Mecliste en fazla Milletvekiline sahip olacaktır. Bunun için hepimiz canla başla çalışmalıyız. Bu Ülkenin ve Milletin geleceği İyi Partidedir.
trr
3 yıl önce@ istifa edip haramzadelerin yanınamı gidecek
Osman
3 yıl önceYavuz bey sizi gönülden kutluyorum. Pkk'lılarla ile asla yan yana durmadığınızı biz biliyorduk. Bugün yaptığınız bu hareket bizim için gurur vericidir. Milliyetçiler sizinle!
Osay61
3 yıl önceTerörist destekçileri ile aynı ortam sana yakışmaz.