İşte yeni Genelkurmay Başkanı!

Vekaleten atandı...

İşte yeni Genelkurmay Başkanı!
Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar'ın yerine vekaleten atama yapıldığını açıkladı. Başbakan Yıldırım, "Genelkurmay Başkanlığı'na vekaleten 1. Ordu Komutanı Org. Ümit Dündar atanmıştır" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, "Benim genel sekreterimi alıp götürdüler. Genelkurmay Başkanı'mızın durumunu bilmiyorum" şeklinde konuşmuştu.

1. Ordu Komutanı Ümit Dündar

KARARGAHTA SORUN MU VAR

Dün geceden beri gelen haberlerde Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar ve yakın çalışma arkadaşlarının rehin alındığı yönünde haberler olduğu belirtiliyordu. Akar'ın yerine yeni bir isim atanması bu ihtimali güçlendirdiği belirtiliyor.

BAKAN BOZDAĞ: GENELKURMAY BAŞKANI'MIZLA İLGİLİ DEĞİŞİK BİLGİLER VAR

Konuyla ilgili bir açıklama da Adalet Bakanı Bozdağ'dan geldi. Bakan Bozdağ, "Şu anda Sayın Genelkurmay Başkanı'mızla ilgili değişik bilgiler var ama her şey yakından takip ediliyor. Şu anda güvenlik güçlerimiz pek çok yerde netice aldı, pek çok yerde bunlar püskürtüldü, hem MİT'te hem emniyet binalarında hem kamu binalarında. Şu anda hakimiyet kurdukları doğru dürüst bir yer yok. İnşallah diğer yerlerden de püskürtülecek, havadakiler de indirilecek." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem