İstanbul’un göbeğinde silahlar konuştu

Beyoğlu'nda bir barın devri konusunda anlaşmazlık yaşayan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

İstanbul’un göbeğinde silahlar konuştu

Beyoğlu'nda bir barın devri konusunda anlaşmazlık yaşayan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Olay, Beyoğlu Kamer Hatun Caddesi'nde bir barın önünde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde bulunan barın sahibi iş yerini devir etmek üzere bir kişiyle anlaştı. Bara gelen bir grup ise iş yerinin başkalarına devir edilmesi konusunda tartışma yaşadı. Tartışma daha sonra silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kendi imkânlarıyla olay yerinden otoparka kaçan yaralıyı ambulansa bindirerek hastaneye kaldırıldı. Diğer iki yaralı ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Polis ekipleri yaptıkları incelemelerin ardından cadde üzerinde iki boş ve bir dolu kovan tespit etti. Yaşanan silahlı kavgada iş yeri ve bir otomobil kurşunların hedefi oldu.

Görgü tanığı Sefa Rüzgaripek, "Burada esnafım. Üç tane adam geldi ve silah çekti. Silah tutukluluk yaptı. Biride silahı çekerken vurdu kaçtı. Sorunlu bir mekan, mekanın devrinde sıkıntı varmış. Orada sıktı ve kaçtı" derken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

SİLAHLI KAVGA KAMERADA

Polis kaçan şahısları yakalanması için çalışma başlatırken silahlı kava güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde silahlı bir şahısın sokakta koştuğu görülüyor. Bir süre sonra silahını doğrultarak geri dönen şahsın daha sonra yeniden kaçtığı görülüyor. Olay anında sokakta yaşanan hareketlilikte güvenlik kameralarına yansıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler