İstanbul’daki saldırı İsviçre basınında

İsviçre basını bu sabah İstanbul'da yaşanan intihar saldırısına geniş yer ayırdı. Bu haber bütün İsviçre gazetelerinde birinci haber olarak yer aldı.   LE MATİN  gazetesi:  İstanbul'da intihar saldırısı   Patlama ana yaya alışveriş caddesi üzerinde meydan

İstanbul’daki saldırı İsviçre basınında
İsviçre basını bu sabah İstanbul'da yaşanan intihar saldırısına geniş yer ayırdı. Bu haber bütün İsviçre gazetelerinde birinci haber olarak yer aldı.
 
LE MATİN  gazetesi:  İstanbul'da intihar saldırısı
 
Patlama ana yaya alışveriş caddesi üzerinde meydana geldi. İstanbul'un kalbinde bir intihar saldırısı. Cumartesi bombası 4 kişiyi hayattan alırken 20'nin üzerinde yaralı olduğu da Vali Vasip Şahin tarafından basına açıklandı.  Türkiye'nin en büyük şehrinde İstiklal caddesinde binlerce insanın gelip geçtiği ve Türkiye'nin
 
Avrupa yakasında olan bu şehirde intihar saldırısı oldu.
 
TRİBÜNE DE GENEVE gazetesi;  İstanbul'da 4 ölümlü intihar saldırısı
 
Her gün binlerce insanın geçtiği ve alışveriş merkezlerinden biri olan İstiklal caddesinde bu sabah intihar saldırısı gerçekleşti. İlk belirlemelere göre 4 ölü 20 yaralı olduğu bildirildi.
 
BLİCK gazetesi;  İstanbul'da alış veriş caddesinde intihar saldırısı
 
İstanbul'un popüler turistik caddesi üzerinde bomba patladı. Yetkililer patlamanın bir intihar saldırısı olduğunu belirtti. İlk belirlemelere göre 4 ölü  ve 20'nin üzerinde yaralı var. Yaralılardan 5'inin durumu ağır olduğu da açıklandı. Şiddetli bir patlama, bu sabah İstiklal caddesinde yaşandı. Yine her zamanki gibi Türk yetkili makamları medyaya yayın yasağı koydu.
 
 
 
20 MİNÜTES gazetesi; İstanbul'da patlama  4 ölü
 
Cumartesi günü İstanbul'daki saldırıda en az 4 kişi öldü ve 20'nin üzerinde yaralı var. Nevroz'un yaklaşması ile Kürtlerin yeni yılı kutlamaları yeni saldırıların habercisiydi. Türkiye halkı korku içinde.
 
LE TEMPS gazetesi; İstanbul'un merkezinde intihar saldırısı
 
İstanbul'un merkezi İstiklal caddesinde bu sabah patlama oldu 4 ölü 20'nin üzerinde yaralı. Nevroz kutlamaların bilindiği gibi bu ayın 21'ine kadar devam edecek, Türkiye'nin bu kutlamalara nasıl bir tedbir alacağı da merak konusu. Olayın hemen ardından basına konu ile ilgili haber yapma yasağı geldi
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem