İstanbul'da patlama meydana geldi!

İstanbul'un Mecidiyeköy semtinde bulunan metrobüs durağında patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi hafif olarak yaralandı.   Edinilen bilgilere göre, Mecidiyeköy Yolu Caddesi üzerindeki üst geçidin yakınında gerçekleşen patlamada  yaralanan Servet Keleş

İstanbul'da patlama meydana geldi!
İstanbul'un Mecidiyeköy semtinde bulunan metrobüs durağında patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi hafif olarak yaralandı.
 
Edinilen bilgilere göre, Mecidiyeköy Yolu Caddesi üzerindeki üst geçidin yakınında gerçekleşen patlamada  yaralanan Servet Keleş ile adı henüz belirlenemeyen bir kişi hastaneye kaldırıldı.
 
Saat 20.45 sıralarında gerçekleşen olayda iddiaya göre kimliği belli olmayan kişi veya kişilerce alt geçide konulan ses bombası patladı. Patlamada iki kişi hafif yaralandıktan sonra olay yerine çok sayıda polis ve ambulans gitti. Yaralarının durumlarının ciddi olmadığı bildirildi . Öte yandan bölgede geniş çaplı soruşturma başlatıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem