İran'ın gözü Trabzon'da!

Haber61 - Özel Haber - İran'ın gözü yine Trabzon'da. Tarım alanında yeni reformlar hazırlayan İran, kendi ülkesinde yetişmeyen tarım ürünleri için yurt dışında tarım arazisi aradığı öğrenildi. Bu kapsamda dünyada ki tüm elçilikleri ve konsolosluklarına bi

İran'ın gözü Trabzon'da!

Haber61 - Özel Haber - İran'ın gözü yine Trabzon'da. Tarım alanında yeni reformlar hazırlayan İran, kendi ülkesinde yetişmeyen tarım ürünleri için yurt dışında tarım arazisi aradığı öğrenildi.

Bu kapsamda dünyada ki tüm elçilikleri ve konsolosluklarına bilgilendiren iran Trabzon'da da tarım arazisi aradığı bildirildi. Ortahisar Ziraat Odaları ile konu ile alakalı olarak görüşme yapıldığı belirtildi.

Oda Başkanı Mustafa Bekar İran'ın bu alanda ciddi yatırımlara hazırlandığını, gelen bu talep üzerine araştırmalarını sürdüklerini ifade etti. Ortahisar Ziraat Odası, Türkiye'de yasaların bu alanda izin vermediğini sapladıklarını söyledi.

Haber : Şükrü Üçüncü

whatsapp-image-20160517.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem