| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 16 Ocak 2012 11:27

İran'dan Türkiye'ye olumsuz yanıt

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İran'dan alınan doğalgazda indirim taleplerinin devam ettiğini belirterek, 'İran, talebimize olumlu yanıt vermedi. Tahkim şu an için kaçınılmaz gözüküyor' dedi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İran'dan alınan doğalgazda indirim taleplerinin devam ettiğini belirterek, 'İran, talebimize olumlu yanıt vermedi. Tahkim şu an için kaçınılmaz gözüküyor' dedi.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, dünyada, birçok büyük şehirde sistem arızası nedeniyle elektrik kesintilerinin yaşandığını belirterek, ''Bunun bir daha olmayacağının garantisini veremeyiz, ama olmaması için bütün tedbirleri alıyoruz. Hafta sonu yaşanan kesintiye de arkadaşlarımız büyük bir gayretle müdahale ettiler. Onlara teşekkür ediyorum'' dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!