İncirlik üssü uçuşlara kapatıldı

İncirlik üssünde bulunan ABD ve TSK'ya ait nakliye ve kargo uçakları tahliye edildi.

İncirlik üssü uçuşlara kapatıldı

Dünyanın sayılı askeri üslerinden biri olan ve uçan balina olarak adlandırılan C-5 nakliye uçaklarının da iniş-kalkış yapabildiği İncirlik Hava Üssü'ndeki bakım onarım çalışmaları nedeniyle ABD ve Türk Silahlı Kuvvetlerine ait nakliye ve kargo uçakları da tahliye edildi.

Pist uzunluğu 4 kilometre olan İncirlik Üssü'ndeki çalışmaların 10 gün içinde tamamlanacağı belirtildi.

Pist zemininin hava ve çevresel koşullardan, uçakların inip kalkmasından dolayı bozulduğunu belirten yetkililer, pistin sürekli genel bir bakım ve tamire ihtiyacının olduğunu kaydetti. 

Özkan Sümer, "Hocamız 2 gün içinde takıma katılacak ve yerli bir isim olacak. Trabzonspor, transfer çalışmalarına başladı. Teknik direktörün de resmi olarak takıma katılmasıyla transfer çalışmaları da hızlanacak. Şu anda görüşülen isimler var ama net bir durum yok. Yurt içi ve yurt dışından oyuncu takibimiz sürüyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler