İğrençliğin böylesi! Lokantada kedi eti...

Şanlıurfa'da Akçakale'de Suriyelilerin işletmeciliğini yaptığı lokantada kaçak etin yanı sıra kedi eti bulundu.

İğrençliğin böylesi! Lokantada kedi eti...

Suriyeli sığınmacıların işlettiği baraka şeklindeki lokantada kedi eti ile kaçak kesilmiş 400 kilogram et ele geçirildi.

Şanlıurfa'nın Akçakale Belediyesi zabıta ekiplerince yapılan  denetimlerde Suriyeli sığınmacıların işlettiği iş yerinde kedi eti ile Kaçak  kesilmiş 400 kilogram et ele geçirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, zabıta ekipleri, Suriyeli  sığınmacıların kaldığı Süleyman Şah Konaklama Tesisi yakınların bulunan Suriyeli  sığınmacıların işlettiği 4 iş yerinde denetim yaptı.

Ekipler, bir lokantada kedi eti, deri ve ayakları ile kaçak kesilmiş  400 kilogram et ele geçirdi. Etlere el koyan ekipler, iş yerlerini mühürledi,  baraka türü olan iş yerlerini de kaldırdı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akçakale Belediye Başkanı  Abdülhakim Ayhan, halkın sağlığının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek  "Zabıta ekiplerimiz denetimlerine aralıksız devam edecektir. Ayrıca bugün yapılan  denetimlerde halk sağlığını tehdit eden yaklaşık 400 kilogram et ve balık imha  edilerek Suriyelilerin lokanta olarak faaliyet gösterdikleri barakalar  kaldırılarak haklarında yasal işlem yapıldı." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler