İçişleri Bakanlığında Trabzon zirvesi: O projeler için düğmeye bastı

Ankara'da İçişleri Bakanlığında Trabzon Zirvesi gerçekleştirildi. Zirveden çıkan Avni Aker kararını AK Parti Milletvekili Salih Cora duyurdu.

İçişleri Bakanlığında Trabzon zirvesi: O projeler için düğmeye bastı

Haber61 - Haber Servisi - İçişleri Bakanlığı'nda Trabzon zirvesi gerçekleştirildi.


İçişleri Bakanlığı’nda Bakan Süleyman Soylu Başkanlığında Trabzon Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Muhammet Balta, Salih Cora, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı  Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in katılımı ile toplantı gerçekleştirildi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora toplantı ile ilgili olarak sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “İçişleri Bakanlığı’nda Sn. Süleyman Soylu başkanlığında, Valimiz, Belediye başkanlarımız, Milletvekillerimiz, TOKİ başkanımız İle birlikte Hüseyin Avni Aker Stadı’nın yerine yapılacak Kent Parkı ile ilgili toplantı gerçekleştirdik. Bizzat Cumhurbaşkanımızın görüp beğendiği proje ile ilgili görüş ve önerilerimizi belirttik. Proje ile ilgilenen Genel Başkan Yardımcısı Sn. Çiğdem Karaaslan Hanımefendi’ye detaylı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.  Yavuz Selim Stadı Avni Aker’in yerinde korunacak. Büyük bir amfi tiyatro ve etkinlik alanı oluşturulacak. Spor müzesi kurulacak. Özetle yeşilin hakim olduğu, tarihin izlerinin anımsatıldığı, aktivitelerle sporun yaşatıldığı, hayat dolu, yaşam dolu bir alanı şehrimize kazandırmış olacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.


Bir projemiz daha gerçekleşiyor: Avni Aker “Yeşil Meydan” oluyor
Bir projemiz daha gerçekleşiyor: Avni Aker “Yeşil Meydan” oluyor
İçişleri Bakanlığında Trabzon zirvesi: O projeler için düğmeye bastı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem