| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 19 Ağustos 2020 09:05 Güncellenme tarihi: 13 Nisan 2026 13:29

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Karacehennem operasyonu başladı

İçişleri Bakanlığı Karacehennem operasyonunun başladığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığınca yapılan açıklamada, Bingöl'de Yıldırım-6 Karacehennem Operasyonu başlatıldı.

İçişleri'nden açıklama:

Operasyonda, Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 700 personel görev alıyor
 
Bölücü terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca “YILDIRIM-6 KARACEHENNEM” Operasyonu başlatıldı.
 
Bahse konu operasyonda Bingöl İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan (700) personel [(47) operasyonel tim] görev alıyor.
 
Yurt  içinde  terörün  tamamen  ortadan  kaldırılmasına  yönelik  yürütülen Yıldırım 1-2-3-4-5 Operasyonları kapsamında bugüne kadar toplam 22 terörist etkisiz hale getirildi, 31 mağara, sığınak ve depo imha edilmiş, çok sayıda silah-mühimmat, gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

YILDIRIM OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam etmektedir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Yorumlar (2)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

S
Sefa Tekin
5 yıl önce

Ayağınıza taş değmesin aslanlar

K
KALYONCU
5 yıl önce

Yurt içinde terör ortadanmı kalkacak hiç gülesim yoktu, bırakın bu işleri devlet su işleri