Huzur operasyonu: 10 gözaltı

Amasya'da polisin düzenlediği huzur operasyonunda haklarında yakalama emri bulunan 10 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Halkın huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla Amasya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği "Huzur 05-2016/02" adlı operasyon

Huzur operasyonu: 10 gözaltı

Amasya'da polisin düzenlediği huzur operasyonunda haklarında yakalama emri bulunan 10 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Halkın huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla Amasya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği "Huzur 05-2016/02" adlı operasyonda denetlenen 110 iş yerinde 2'sine işlem yapıldığı, 354 araçtan 14'üne ve sürücülerine toplam 3 bin 964 TL cezai işlem uygulandığı, GBT sorgulaması yapılan bin 528 şahıstan haklarında yakalama emri bulunan 10'unun yakalandığı bildirildi.

Uygulama esnasında 1 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 1 havalı tabanca ile 1 adet kesici alet ele geçirilip şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatıldı.

Ekiplerin çalışmalarını takip eden Amasya Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, halkın huzur ve güvenliği için asayiş uygulamalarının aralıksız devam edeceğini belirtti.

Operasyonun ülke genelinde terör ve asayiş olayların artmasıyla il merkezinde faaliyet gösteren umuma açık iş yerlerinden suç işlendiği konusunda zaman zaman vatandaşlardan ihbarların olduğu, çevre illerden hırsızlık ve dolandırıcılık amacıyla şehre değişik suç gruplarının gelmesine yönelik halkın huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla düzenlendiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler