Husumet kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir'in Konak ilçesinde, aralarında daha önce husumet olan iki kişi arasında çıkan kavgada, her iki taraf birbirini bıçakla yaraladı. Kavgada, bir kişi ölürken bir kişi de ağır yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde İkiçeşmelik'te meydana geldi. İddiaya

Husumet kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir'in Konak ilçesinde, aralarında daha önce husumet olan iki kişi arasında çıkan kavgada, her iki taraf birbirini bıçakla yaraladı. Kavgada, bir kişi ölürken bir kişi de ağır yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde İkiçeşmelik'te meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet olan Oktay Düzgider (51) ile Serdar E. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile Düzgider ve Serdar E, birbirlerini bıçakladı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Oktay Düzgider'i Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Serdar E.'yi ise Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Düzgider yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı, Serdar E'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

DAHA ÖNCE KAVGA EDENLERİN YAKINLARI

Geçen 3 Mart günü, Konak ilçesi Çimentepe mahallesinde, iki akraba aile arasında alacak verecek sorunu yüzünden çıkan silahlı kavgada Erdal E., Ercan E., Mehmet T., Hüseyin D. ve Şenay D. yaralandı. Bir gün sonra aynı adreste çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan Emrah K. (24), sağlık ekiplerince kaldırıldığı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Oktay Düzgider ile Serdar E.'nin Çimentepe mahallesinde 1 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karışanların yakınları olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler