Hülya Ulusoy: “Yaşadığım müddetçe babamın adını sürdürmek istiyorum”

Hülya Ulusoy'dan Haber61'e önemli açıklamalar...

Hülya Ulusoy: “Yaşadığım müddetçe babamın adını sürdürmek istiyorum”

Haber61 – Haber Servisi – Hülya Ulusoy, otobüsçülüğün bitme noktasına geldiğini belirterek, “ben yaşadığım müddetçe babamın adını sürdürmek istiyorum” dedi.

 
Trabzon’da Mercedes tarafından üretilen yeni şehirlerarası otobüsün tanıtımı yapıldı. Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy Haber61’e açıklamalarda bulundu.

“YAŞADIĞIM MÜDDETÇE BABAMIN ADINI SÜRDÜRMEK İSTİYORUM”

Hülya Ulusoy yaptığı açıklamada “Travego ile girdik bu sezona. Otobüsün çok pahalı olduğunu ve otobüsçülüğün bittiğini de biliyorum. Bilmeme rağmen babama verdiğim sözden dolayı bunu devam ettirmek durumundayım. Bu işi ben yaşadığım müddetçe babamın adını sürdürmek istiyorum. Onun için buradayım. Ama otobüsler çok pahalı. Buradaki Mercedesci arkadaşlara da aynı şeyi söylüyorum. Bütün bayilere ve arkadaşlara söyledim. Hepsi otobüs almak için can atan insanlar. Ama bunun altından kalkmak o kadar zor ki. 50-60 liraya uçak biletinin satıldığı yerde siz 100 Liraya İstanbul’u satarak para kazanamazsınız. Otobüs sektörünü öldürmek için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar bize. Vergilerde çok ağır yük var. Girişlerde çok ağır bedeller ödüyoruz, yazıhanelere girişlerde. Bunun altından kalkmak o kadar zorlaştı ki araba dolu gidip geliyor, size kalan 100-200 lira gibi bir para. Bunun altından kalkmak o kadar zor oldu ki. Dediğim gibi ben çok yanlış bir iş seçmişim. Babamın ismini sürdürmek için bu işi seçtim ama çok yanlış bir iş olduğuna da karar veriyorum. Bu zor şartlar sürecek gibi geliyor. Ben bir otobüs kalana kadar babam için bu işi devam ettirmek taraftarıyım.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem