| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 15 Ekim 2014 16:46 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 15:46

Hollandalı motosiklet kulübü IŞİD'le savaşmaya gitti

Hollandalı motosiklet kulübü No Surrender'ın başkanı Klaas Otto, kulüplerinden üç kişinin IŞİD'le savaşmak için geçen hafta Suriye 'ye gittiğini açıkladı. Hollandalı yetkililer, üç kişinin Suriye'ye gitmesinin suç oluşturmadığını açıkladı. Daily Mail'in h

Hollandalı motosiklet kulübü No Surrender'ın başkanı Klaas Otto, kulüplerinden üç kişinin IŞİD'le savaşmak için geçen hafta Suriye 'ye gittiğini açıkladı. Hollandalı yetkililer, üç kişinin Suriye'ye gitmesinin suç oluşturmadığını açıkladı.
 
Daily Mail'in haberine göre, Amsterdam, Rotterdam ve Breda'dan Suriye'ye giden üç kişinin kalaşnikofla çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Savcı sözcüsü Wim de Bruin, "Yabancı bir silahlı kuvvete katılmanın daha önce cezası vardı, ancak şu anda yasak değil. Hollanda 'ya karşı savaşamazsınız" sözleriyle kuralları açıkladı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!