Hırsızlık yaparken kameralara yakalandılar

Kağıt toplama arabasıyla hırsızlık kamerada

Hırsızlık yaparken kameralara yakalandılar

Hırsızlık çetesi son yaptıkları işte kameralara yakalandı.

İstanbul Zeytinburnu’nda kağıt toplama arabasıyla hırsızlık yapan şebeke kameralara yansıdı.

Olay, Zeytinburnu’nda bir iş yerinde geçtiğimiz Cuma günü sabaha karşı 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir lastikçi dükkanına giren hırsızlar, iş yerindeki kasayı çaldı. Kağıt toplama arabasıyla hırsızlık yapan şahıslar, kasayı olay yerine 100 metre yakın bir alanda patlattı. Kasa içerisindeki 5 bin lira nakit para, pasaport ve silah mermilerini alan hırsızlar kayıplara karışırken polis hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Yaşanan hırsızlık saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde zanlılar, kağıt toplama arabası ile dükkanın bulunduğu sokağa girdikleri görülüyor. Dükkan önünde bekleyerek kapıyı açmaya çalışan hırsızların bir yandan da çevreyi kolaçan ediyor. Bir süre sonra dükkana girmeyi iki kişinin para kasasını taşıyarak kapıya kadar çıkarttıkları kameraya yansıyor. Hırsızlar daha sonra para kasasını koydukları kağıt toplama arabasıyla hızla kaçıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem