Havuzda şok ölüm!

Spor salonunun havuzuna giren kişi geçirdiği epilepsi nöbeti sonrasında hayatını kaybetti.

Havuzda şok ölüm!
İstanbul'da spor salonunda havuza giren kişi geçirdiği Epilepsi nöbeti sonucu hayatını kaybetti.

Beşiktaş Akatlar’da bir spor kompleksine gelen İtalyan uyruklu iş adamı, yüzmek için girdiği havuzun ortasında epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Olay, saat 16.00 sıralarında Beşiktaş Akat Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir spor kompleksinin açık havuzunda meydana geldi. İddiaya göre, kompleksin abonesi olduğu ve haftada birkaç gün yüzmeye geldiği öğrenilen eski kol düğmesi imalatçısı İtalyan uyruklu işadamı Samı Ajas (47), havuzda yüzmeye başladı. Epilepsi hastası olduğunu öğrenilen Ajas, yüzmeye devam ettikten bir süre sonra havuzun ortasında kriz geçirmeye başladı. Şahsın havuzun içine batıp çıktığını gören diğer müşteriler, yüzerek iş adamının yanına gitti. Havuzdan dışarıya çıkartılan Ajas’a ilk müdahaleyi kompleksteki doktorlar yaptı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kompleksteki yetkililerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın üzerinde yaptığı inceleme sonucunda hayatını kaybettiğini belirledi. Şahsın öldüğünün belirlenmesi üzerine yetkililer tarafından açık havuz müşterilere kapatıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise şahsın üstünü bez ile örttükten sonra görgü tanıklarının ifadesine başvurdu.

Polis ekiplerinin araştırmaların ardından olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı şahsın üzerinde bir süre inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından işadamın cenazesi, cenaze aracıyla incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler