Hasan Kurt’u adli tıp raporu tatmin etmedi

Isırık tartışmasında son nokta: Muhammet Balta ayağını bir yere çarpmıştır!

Hasan Kurt’u adli tıp raporu tatmin etmedi

Haber61/Haber Servisi - Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta geçtiğimiz günlerde mecliste ayağının CHP’liler tarafından ısırıldığını iddia ederek yaralanan bölgesini fotoğraflarını çekip sosyal medyada paylaşmıştı. Ardından tartışmalar çıktı. Isırık değil diye.. Çıkan tartışmalara Muhammet Balta, aldığı adli tıp raporuyla tartışmalara cevap verdi.


Bugün de Kuzey Ekspres sahibi Hasan Kurt Balta’ya ‘ısırık’ olayını yorumladı. 

Kurt şunları yazdı:

"TBMM’deki anayasa paketi oylamasındaki kargaşada, AKP Trabzon milletvekili Muhammet Balta ayak bileği ile diz kapağının arasında, tam orta yerinden yaralanmıştı.
Balta, olay sonrası pantolonunu paçalarından yukarı çekerek yaralandığı bölgeyi göstermiş ve ‘TBMM’de CHP’li milletvekili tarafından bacağımdan ısırıldım. Arkadaşlar merak etmeyin bütün aşıları yaptırdım’ demişti.
TBMM’deki o kavgada, Balta’nın ayağında epey derin bir yarılma olmuş. Ayak kanamış. İnsan dişlemesi ile ayağın o bölgesinin o şekilde harap olması mümkün değil. Ayağın o bölgesini dişleyenin yere düşmesi veya o hizada olması gerekir. Ayrıca, Balta’nın bacağındaki o bölgenin dişlenmesi halinde pantolonunun da kesinlikle yırtılması gerekir. Pantolon kumaşında mutlaka diş izi olmalı. Balta, pantolonunun o bölgesinin yırtılıp yırtılmadığı konusundan bir açıklama da yapmadı. Pantolonun o bölgesi herhalde yırtılmadı. Balta ya ayağının o bölgesini bir yere çarptı ya da birileri o bölgeye sert tekme attı.
Muhammet Balta kardeşimize geçmiş olsun diyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler