Hakkari Valiliği Trabzon vekiline saldırı haberini yalanladı!

Hakkari Valiliği: AK Partili vekile bombalı saldırı girişimi iddiası doğru değil.

Hakkari Valiliği Trabzon vekiline saldırı haberini yalanladı!

Hakkari Valiliği, AK Parti Trabzon Milletvekili ve birlikte olduğu heyete yönelik bombalı saldırı girişiminde bulunulduğu iddialarının doğru olmadığını açıkladı.

Hakkari Valiliği, AK Parti'li milletvekili heyetinin kentteki iki günlük ziyaretinde olumsuz bir olayla karşılaşılmadığını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, AK Parti'li milletvekili heyetinin 22-23 Ağustos'ta il merkeziyle ilçelerdeki ziyaretleri esnasında, geliş gidiş güzergahlarında gerekli yol güvenliği ve emniyet tedbirlerinin alındığı, herhangi bir olumsuz olayla karşılaşılmadığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Basında Hakkari ili ziyaretleri esnasında milletvekili heyetine 'Bombalı saldırı son anda engellendi' şeklinde yer alan haberler asılsız ve tamamıyla gerçek dışıdır. Vatandaşlarımızın yol emniyetlerinin sağlanması amacıyla güvenlik güçlerimiz denetimlerini sürdürmekte ve gereken tedbirleri almaktadırlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler