Hain saldırı: 1 Polis ağır yaralı

Nusaybin’de kanas ile açılan ateş sonucu ağır yaralanan özel harekat polisinin hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi.   Terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan operasyonlar sürerken acı haberler de gelmeye devam ediyor. Mardin’in Nusaybi

Hain saldırı: 1 Polis ağır yaralı
Nusaybin’de kanas ile açılan ateş sonucu ağır yaralanan özel harekat polisinin hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi.
 
Terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan operasyonlar sürerken acı haberler de gelmeye devam ediyor. Mardin’in Nusaybin ilçesinde başlatılan operasyon kapsamında ilçenin Abdülkadirpaşa mahallesinde PKK’lı bir grup ile Özel Harekatçı polisler arasında sıcak temas sağlandı. 
 
Çatışma sırasında PKK’lıların kanas ile açtığı ateşle başından ağır şekilde yaralanan bir özel hareket polisi ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradan GATA’ya sevk edileceği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem