Haber61, İPZ'nin konuğu!

21-22 Eylül 2011 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek İnteraktif Pazarlama Zirvesi'ne (İPZ) Haber61.Net'te onur konuğu olarak davet edildi.Türkiye'nin birbirinden önemli markalarının yöneticilerinin izleyicilerle paylaşacağı

Haber61, İPZ'nin konuğu!

21-22 Eylül 2011 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek İnteraktif Pazarlama Zirvesi'ne (İPZ) Haber61.Net'te onur konuğu olarak davet edildi.

Türkiye'nin birbirinden önemli markalarının yöneticilerinin izleyicilerle paylaşacağı uygulamaların yanı sıra, zirve çok önemli iki konuşmacıya da ev sahipliği yapacak.

İnteraktif Etkinlik Tasarımcısı, Sosyal Girişimci ve Eğitmen Josephine Dorado 21 Eylül'de, Summer Bedard ise 22 Eylül'de Amerika'da olay yaratan mobil uygulama "StickyBits"in başarı hikayesini katılımlcılarla paylaşacak.

Haber61.Net'in de katılacağı zirvede, ayrıca Basın İlan Kurumu Başkanı Mehmet Atalay ve Günseli Özen Ocakoğlu'nun da katılımıyla akşam yemeği verilecek ve önemli konular tartışılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem