Gürcistan'da kaçakçılık operasyonu

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, bir TIR'ın kasasında 190 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.    İstihbari çalışmanın ardından yol uygulaması yapan KOM ekipleri, uygulam

Gürcistan'da kaçakçılık operasyonu
Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, bir TIR'ın kasasında 190 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. 
 
İstihbari çalışmanın ardından yol uygulaması yapan KOM ekipleri, uygulama noktasında Gürcistan plakalı bir TIR'ı durdurdu. Yapılan aramada sürücüsü Türk olduğu belirlenen ve ülkenin batısındaki illere gittiği öğrenilen TIR'ın kasasında, Türkiye’de az bilinen 6 ayrı markaya ait 190 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
 
Olayın ardından araç sürücüsü gözaltına alınırken, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar olay yerine gelerek operasyonla ilgili KOM yetkililerinden bilgi aldı.
 
Son yıllarda başarılı operasyonlara imza atan Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz yıl literatüre geçen bir operasyon gerçekleştirmiş ve bordür taşları içine gizlenmiş çok sayıda kaçak sigara ve cep telefonu ele geçirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler