Güpegündüz PTT'yi soydular!

İstanbul Beyoğlu’nda yüzleri maskeli ve silahlı 4 soyguncu, güpegündüz PTT şubesini soydu. Soyguncular, çaldıkları paraları poşete koyarak hızla kaçarken o anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Güpegündüz PTT'yi soydular!
İstanbul Beyoğlu’nda yüzleri maskeli ve silahlı 4 soyguncu, güpegündüz PTT şubesini soydu. Soyguncular, çaldıkları paraları poşete koyarak hızla kaçarken o anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, saat 12.00 sıralarında Beyoğlu Fetihtepe PTT şubesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde 18 yaşından küçük oldukları iddia edilen yüzleri maskeli ve silahlı 4 kişi koşarak şubeye geldi. İçeriye giren soygunculardan biri elindeki silahı şube yetkilisine doğrulttu. Bunun üzerine içerideki diğer 3 soyguncu elindeki poşetle şubeden 5 bin 800 lira çaldığı parayı poşete koyarak kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve “akrep” diye tabir edilen zırhlı araç geldi. Çevre güvenliğini sağlayan polis şubedeki güvenlik kameralarını inceleyerek şahısların eşkalini belirlemeye çalıştı. Soygun esnasında şubede olan vatandaşlar ise yaşadıkları olay karşısında şaşkına dönerken, çocukların da korku dolu gözlerle etrafa baktıkları gözlendi.

SANİYELER İÇERİSİNDE SOYGUNU GERÇEKLEŞTİRDİLER

Öte yandan, şubede yaşanan soygun anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, yaşları 18 altı olduğu ileri sürülen silahlı ve yüzleri maskeli 4 soyguncu, koşarak şubeye geliyor. 3 soyguncu bir anda şubeye girerken, elinde poşet ve silah olan diğer soyguncu dışarıda bekleyerek etrafı gözlüyor. Bir ara şubenin dışından yetkililere silah doğrultan şahıs daha sonra yolun karşısına geçerek bekliyor. Soygunu gerçekleştiren şahıslar şubeden çıkarak kayıplara karışıyor. Soygun sırasında içeride olan vatandaşlar ise dışarıya çıkıyor.

“DİRENME YOKTU ÇÜNKÜ BAYAN ŞUBEDE TEK BAŞINAYDI”

Olayı gören esnaf Yalçın Fidan, “Öğle saatlerinde müşteri gelip bana postaneyi soyduklarını söyledi. Bende koşarak geldim baktık ki almışlar ve 4 tane çocuk aşağıya doğru koşarak gidiyorlardı. Sonra polisleri aradık. Tahmini 5-8 bin arası çalındı. Şahıslardan 2 tanesi maskeliydi, yaşları ise 16-18 arasındaydı, birinde ise silah vardı. Direnme yoktu çünkü bayan şubede tek başınaydı, 2’de müşterisi varmış. Onlar da soygun olunca kenara çekilmişler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler