Günnar: Kurtuluşun tek yolu..."

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar Akçaabat'tı ziyaret.

Günnar: Kurtuluşun tek yolu..."

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat İlçesini ziyaret etti.  İlçede esnaf ve vatandaşları  ziyaret ederek hasbihal eden Günnar, hemşehrilerinin dilek ve temennilerini de dinledi.


AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat İlçesini ziyaret ederek hemşehrileri ile buluştu. 

Beraberinde İlçe Başkanı Emre Akgün ve ilçe yöneticileri ile birlikte esnafları ziyaret eden Günnar, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) 50 bin liralık "Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği"nin, esnafa can suyu olduğunu söyledi. 

Günnar, AK Parti Hükümetin esnafa güzel bir jest yaptığını belirterek,  her zaman esnafın yanında olan iktidarın, zor şartlar altında bulunan esnafa destek amacı ile verdiği bu kredinin esnafı memnun ettiğini ifade etti.

Günnar: Kurtuluşun tek yolu...

Günnar,  verilecek kredinin geri ödeme konusunda da avantajlar sağladığını kaydederek, "Bilindiği gibi KOBİ'lere ilk yılı ödemesiz, 3 yıl vadeli, 50 bin liraya kadar faizsiz kredi verilecek. Bu krediler esnafımızı heyecanlandırdı. Bu kredilerle piyasaya girecek sıcak para, esnaflarımıza rahat nefes aldıracak. Hükümetimizin esnafa verdiği bu kredi imkanı, can suyu oldu" dedi.

Vatandaşlarla da sohbet eden Günnar, hemşehrileri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını vurguladı. Vatandaşın sorularını da tek tek cevaplandıran Günnar, vatandaşlardan gelen terör ve başkanlık sistemi ile ilgili sorularına açıklık getirdi.

Günnar: Kurtuluşun tek yolu...

Terörle mücadeleye taviz verilmeyeceğini ifade eden AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, "Teröristlerin sonunu getirmek için devletimiz tüm birimleriyle birlikte kararlılıkla mücadele ediyor, inşallah en kısa zaman içerisinde terörü sona erdireceğiz. Dört koldan sarılmaya çalışılan Türkiye'nin kurtuluşunun tek yolu aynen Çanakkale’de ve Kurtuluş savaşında olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi seferberlik halinde kararlılıkla 'PKK', 'DEAŞ' ve 'FETÖ' gibi terör örgütlerini bitirmektir" diye konuştu.

 Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, ziyaretlerinin ardından AK Parti Akçaabat İlçe teşkilatının haftalık yönetim kurulu toplantısına katılarak, yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yaptı.

Günnar: Kurtuluşun tek yolu...

Günnar: Kurtuluşun tek yolu...

Günnar: Kurtuluşun tek yolu...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler