Gümüşhane'de Çatışma

Gümüşhane'nin Şiran ilçesi yakınlarında devriye görevinden dönen bir askeri araca silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 4 asker yaralandı.Alınan bilgiye göre, Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinden devriye görevinden dönen askeri araca Şiran'ın Mertekli ve Karaşeyh

Gümüşhane'de Çatışma

Gümüşhane'nin Şiran ilçesi yakınlarında devriye görevinden dönen bir askeri araca silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 4 asker yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinden devriye görevinden dönen askeri araca Şiran'ın Mertekli ve Karaşeyh köyleri arasında silahlı saldırı düzenlendi. Olayda araçta bulunan Astsubay Ali Uzundemir, Jandarma Erler Tuncay Merbin, Özer Kırıkoğlu ve Mehmet Yücel yaralandı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine, gece karanlığından faydalanan teröristler kaçarak kayıplara karıştı. Yaralı erler Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne, yaralı astsubay ise Erzincan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay sonrası bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem