Gümrükçüoğlu: "Küresel güç odaklarının..."

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98'ci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gümrükçüoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi:    "Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun kutlan

Gümrükçüoğlu: "Küresel güç odaklarının..."
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98'ci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gümrükçüoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi: 
 
"Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun kutlanmasındaki amaç, geçmişte yaşanan olaylar nedeniyle günümüzde yeni düşmanlıklar üretmek değildir. Amacımız, geçmişte yaşananları hatırlamak, dersler çıkarmak ve bir daha bu tür gelişmelere tanık olmamaktır. Özellikle küresel güç odakları tarafından dünyamızın yeniden yapılandırılmaya çalışıldığı, ülkemize ve bölgemize dair bazı planların kamuoyuna yansıdığı bu günlerde daha da dikkatli olmamız gerektiği açıktır. Bu gelişmeleri doğru okuyabilmek için de başvuracağımız yegâne kaynak ise tarihtir. Bu nedenle belleğimizi sürekli canlı tutmak zorunluluğundayız. Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98'ci yıldönümü vesilesi ile başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit ve gazilerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum" 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem