Gönül Köprüsü bu kez Şırnak’a kuruluyor

Karadeniz ile Güneydoğu arasında kurulan gönül köprülerine bir yenisi daha ekleniyor.

Gönül Köprüsü bu kez Şırnak’a kuruluyor

Karadeniz ile Güneydoğu arasında kardeşliğin pekişmesi, gönül köprülerinin kurulması, ön yargıların kırılması ve yaşamın her alanında dayanışmayı hedefleyen projelere bir yenisi daha ekleniyor.


Trabzon’dan gazeteciler Cizre Gönüllüleri Derneği’nin konuğu olarak 6-8 Nisan tarihleri arasında Şırnak’a gidiyor. Gazeteciler burada ilin yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, işadamları, gazeteciler ve esnafla buluşarak Şırnak ve Cizre’yi tanıma fırsatı bulacak.

Şehrin temel sorunlarına katkı sunmayı ve önyargıların kırılmasına aracılık etmeyi hedefleyen ve bu anlamda çok güzel projelere ev sahipliği yapan Cizre Gönülleri Derneği Yöneticisi ve Cizrespor Kulüp Başkanı Salih Sefinç “Ülkemizin nadide şehirlerinden biri olan Cizre’de Trabzon’dan gelecek basın mensupları arkadaşlarımızı ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyacağız” dedi.

KARDEŞLİĞİMİZ PEKİŞİYOR

“Basın Mensupları Gönül Elçisi” projesi kapsamında geçen hafta içinde Şanlıurfa-Diyarbakır-Mardin ve Tunceli illerine gezi düzenlediklerini belirten kardeşlik projesi koordinatörü Ahmet Külekçi de, Cizre Gönülleri Derneği’nden gelen davetin  çok değerli olduğunu ifade ederek, “Bizlerde Şırnak ve Cizre’nin tanıtımına katkı sağlamanın yanı sıra, yeni dostluklar ve gönül köprüsü kurmaktan çok mutlu olacağız” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem