Giresun'daki mayınlı saldırıda yaralanan görevilinin son durumu

Giresun'da mayınlı saldırı sonucunda yaralanan görevlinin sağlık durumu hakkında Başhekim Opr. Dr. Tuncer Öztürk bilgi verdi. Giresun Valisi Hasan Karahan, teröristlerce tuzaklanan mayının patlaması sonucu ayağından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yarala

Giresun'daki mayınlı saldırıda yaralanan görevilinin son durumu

Giresun'da mayınlı saldırı sonucunda yaralanan görevlinin sağlık durumu hakkında Başhekim Opr. Dr. Tuncer Öztürk bilgi verdi.

Giresun Valisi Hasan Karahan, teröristlerce tuzaklanan mayının patlaması sonucu ayağından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan özel güvenlik görevlisi Abdurrahman Bekirefendioğlu’nu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. 
 
Doğankent ilçesindeki Yaşmaklı Barajında özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Abdurrahman Bekirefendioğlu, dün görev başında iken teröristlerce daha önce tuzaklandığı düşünülen mayının patlaması sonucu yaralanmış ve sevk edildiği Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.
 
1-20160527202544.jpg
 
Vali Karahan, Giresun Devlet Hastanesi Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi gören Abdurrahman Bekirefendioğlu’nu ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.
 
Hastane Başhekimi Opr. Dr. Tuncer Öztürk'ten yaralının son durumu hakkında bilgi alan Vali Karahan yaptığı açıklamada, “Çok büyük bir olay atlatıldı, Allah ailesine, çocuğuna bağışladı. Çok şükür hayati tehlikesi yok. Bu olayın faillerinin bulunması için güvenlik güçlerinin var güçleriyle çalışıyor” dedi.
 
2-452.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem