Giresun'da 750 köy korucusu göreve başladı

Giresun’da terörle mücadele kapsamında 750 köy korucusu göreve başladı   Valilikten yapılan açıklamada köy korucularının eğitimlerinin tamamlanarak göreve başladıkları belirtildi.   Açıklamada Giresun il merkezi ve ilçelerinde toplamda 750 köy korucusunun

Giresun'da 750 köy korucusu göreve başladı
Giresun’da terörle mücadele kapsamında 750 köy korucusu göreve başladı
 
Valilikten yapılan açıklamada köy korucularının eğitimlerinin tamamlanarak göreve başladıkları belirtildi.
 
Açıklamada Giresun il merkezi ve ilçelerinde toplamda 750 köy korucusunun göreve başladığı, köy korucularını Karadeniz insanının yapısında bulunan vatanseverlik ve silaha karşı olan ilgilerinden dolayı verilen iç güvenlik, muhabere, köy savunma ve atış eğitimlerinin her safhasında üstün başarı örneği göstererek nisan ayı itibari ile icra edilen operasyonlarda görev almaya başladıkları bildirildi. Korucuların sahip oldukları bölgenin yapısına hakim olmak keskin nişancılık ve iz takibi gibi yetenekleri ile güvenlik güçlerinin gücüne güç katacağı ifade edildi.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem