Gezi parkında şüpheli paket!

Şüpheli paket patlatıldı. İçinde uyku tulumu çıktı

Gezi parkında şüpheli paket!

Gezi parkının girişinde şüpheli paket bulundu. Çevredeki vatandaşlar kısa süreliğine panik yaşadı. 
Taksim metrosunun Gezi Parkı girişindeki çöp tenekesinin üstüne bırakılan el çantasını fark eden vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen polis ekipleri Gezi Parkı’nın çevresini yaya ve araç trafiğine kapatarak vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Çevrede güvenlik önlemleri alan polis, çantanın bulunduğu bölgeyi emniyet şeridiyle çevirdi. Daha sonra olay yerine bomba uzmanı geldi.

Bomba uzmanının müdahalesiyle, kontrollü patlama uyarısı yapıldıktan sonra şüpheli çanta fünyeyle patlatıldı. Çantanın içinden uyku tulumu çıktı. Vatandaşların, güvenlik şeridinin hemen dışında bekleyerek şüpheli çantanın patlatılmasını cep telefonlarıyla görüntülemesi dikkat çekti. Çantadan bomba çıkmamasıyla vatandaşlar rahat bir nefes alırken, polis ekiplerinin şeritleri kaldırmasıyla Gezi Parkı, metro girişi ve çevredeki yollar yaya ve araç trafiğine açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler