Genç sanatçının cesedi bulundu!

Şile'nin İmrenli Koyu'nda dün kaybolan genç şarkıcı Onur Can Özcan'ın cesedi bulundu.

Genç sanatçının cesedi bulundu!

Şile'nin İmrenli koyu mevkiinde 5 arkadaş bir tekne ile dün sabah saatlerinde denize açıldı. Ancak bir süre sonra tekne alabora oldu. Olayı gören çevredeki vatandaşlar denize düşen Recep Gülyıldırım'ı (26) çıkardı. Ancak Gülyıldırım'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Gülyıldırım'ın cenazesi Şile Devlet Hastanesi morguna kadırıldı.

ONUR ÖZCAN'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Aynı teknede bulunan Levent Sarı (30) Ulaş Sarı (23) Hasan Ekşi (23) sağ olarak kurtarılırken Onurcan Özcan'a (32) ulaşılamadı. Jandarma su altı arama kurtarma ekipleri, Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti ve Şile Belediyesi can kurtarma ekiplerinin arama çalışmaları öğle saatlerinde sonuç verdi. Genç şarkıcı Onur Özcan'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Şile'de dün 5 kişinin içerisinde olduğu tekne, alabora olmuş ve teknede bulunan 5 kişiden biri hayatını kaybederken, 1 kişi ise denizde kaybolmuştu Denizde kaybolan kişinin genç şarkıcı Onurcan Özcan olduğu öğrenildi. Özcan'ın haberini alan ünlü isimler ve hayranları üzüntülerini sosyal medyadan paylaştı.

FERHAT GÖÇER  VE MERVE ÖZBEY BÖYLE DUYURMUŞTU

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Son albümde “Yalnızlığın ezgisi “eserini okuduğum çok genç ve büyük yetenek Onurcan Özcan'ın Şile’de tekne kazasında kaybolduğu haberi geldi. Çok üzgünüm, umarım doğru değildir, kurtulması için dua ediyorum" dedi.

"YALVARIYORUM BİR YERDE NEFES ALIYOR OL

"Müzisyenin haberini alan ünlü şarkıcı Merve Özbey, "Yalvarıyorum bir yerde nefes alıyor ol... Daha çok şarkı yapacaktık seninle! Kardeşimiz tekne kazasında kayboldu... Dualarınızı eksik etmeyin" diyerek takipçilerinden yardım istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem