Genç kadın sırtından vurularak öldürüldü

Diyarbakır'da genç bir kadın, kimliği öğrenilemeyen kişiler tarafından sırtından vurularak, öldürüldü. Daha sonra 112'yi arayan şahıslar, gönderilen ambulansın görevlileri ile birlikte genç kadının cansız bedenini ambulansa taşıdıktan sonra kaçtı.Edinilen

Genç kadın sırtından vurularak öldürüldü

Diyarbakır'da genç bir kadın, kimliği öğrenilemeyen kişiler tarafından sırtından vurularak, öldürüldü. Daha sonra 112'yi arayan şahıslar, gönderilen ambulansın görevlileri ile birlikte genç kadının cansız bedenini ambulansa taşıdıktan sonra kaçtı.

Edinilen bilgilere göre, olay, dün gece saatlerinde Elazığ caddesi üzerinde yaşandı. Burada, 17-18 yaşlarında olduğu tahmin edilen genç bir kadın, kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından, sırtından ateş edilerek, öldürüldü. Daha sonra 112 Acil Komuta Merkezi'ni arayan şahıslar, ambulans gönderilmesini istedi. Gelen 112 ekibi ile birlikte, beyaz bir araçtan inerek, genç kadının cansız bedenini ambulansa taşıyan şahıslar, ambulansın gitmesini beklemeden, olay yerinden hızla uzaklaştı.

Bunun üzerine durum, 155'e bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, çevrede incelemelerde bulundu. Şahısların eşkalini öğrenmek için 112 personellerinin bilgisine başvuran polis, kaçan aracın peşine düştü. Araç, yaklaşık bir saat sonra bulunurken, içerisindeki 2 kişi gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem