Futbol maçında intihar saldırısı!

Bağdat'ın güneyindeki Asriye köyünde yerel futbol takımlarının maç bitiminde, kupa töreni sırasında taraftarların arasına karışan bir kişi intihar saldırısı düzenledi.   Irak güvenlik güçleri, Bağdat’ın güneyindeki bir stadyumda gerçekleşen intihar saldır

Futbol maçında intihar saldırısı!
Bağdat'ın güneyindeki Asriye köyünde yerel futbol takımlarının maç bitiminde, kupa töreni sırasında taraftarların arasına karışan bir kişi intihar saldırısı düzenledi.
 
Irak güvenlik güçleri, Bağdat’ın güneyindeki bir stadyumda gerçekleşen intihar saldırısında 29 kişinin hayatını kaybettiğini, 60 kişinin de yaralandığını belirtti.
 
AFP’ye konuşan bir polis ise, “Kazanan takıma kupa veriliyordu ve intihar bombacısı kendini patlattı” dedi. konuşan bir polis "Kazananlara kupaları takdim ediliyordu. Kalabalığın arasındaki inithar bombacısı kendisini havaya uçurdu" dedi.
 
Türkiye saati ile 18.00 civarında gerçekleştirildiği kaydedilien saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler